online randevu formu

Hollywood Gülüşü / Hollywood Smile Nedir?

Mükemmel bir gülüşe sahip olmak isteyenlerin tercihi olan hollywood smile, sağlıklı dişler ve simetrik dudaklara karşılık görülüyor.

 Hollywood Gülüşü / Hollywood Smile Nedir? | Minepol

Eskişehir Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimi Özlem Ersöz tarafından hazırlanmıştır.

Hastalarını bilgilendirme ve konu hakkında fikir verme amaçlıdır.

Mükemmel bir gülüşe sahip olmak isteyenlerin tercihi olan Hollywood smile, sağlıklı dişler ve simetrik dudaklara karşılık görülüyor. Dişlerin sıra sıra tüm muntazamlığı ile ortaya serilmesi anlamına gelen bu gülüş şekli, yalnız Holllywood'da değil ülkemizde de çok moda. Hollywood yıldızlarının %95'inin ideal gülüşe sahip olduklarını belirten uzmanlar, mükemmel gülüşün de film endüstrisinin merkezi olan Hollywood ile beraber anılmasının tesadüf olmadığı konusunda hemfikir.

 Hollywood smile için örnek gösterilen isimlerin başında ise Angelina Jolie ve Julia Roberts geliyor.

Tüm Detayları ile Hollywood Gülüşü 

Hollywood smile olarak anılan bu gülüşte, üst dişlerin düzgün görünmesi ve kesici dişlerin  daha belirgin ve önde olması gerekiyor. Alt kesici dişler gülerken görünmeli ve gülüş esnasında ilk azı diş de ortaya çıkmalı. Dudaklar simetrik görülmeli ve diş etlerini kapatmalı. Dişlerin beyaz ve sağlıklı olarak gülüşe eşlik etmesi bekleniyor. Hollywood gülüşü tasarlanırken hastanın yüz, burun, dudak, çene, diş ve dişeti yapısı göz önüne alınıyor. Hem gülümseme hem de maksimum gülüş için tasarım gerçekleştiriliyor. Daha enerjik, estetik ve sağlıklı gülüşler vadeden tasarımlar, yüz şekline, cilt rengine, cinsiyetine en uygun, ideal gülüşü oluşturmayı hedefliyor. Kimi hastalar için birkaç işlem yeterli olurken, kimileri için ise daha uzun süren bir süreç sonunda ideal gülüş elde ediliyor. 

Hollywood Smile İçin Yapılan İşlemler

Porselen vener ile dişlerin sıralı ve pürüzsüz görünümü sağlanıyor. Porselenin ışık geçirme özelliği sayesinde doğal bir görünüm elde edilebiliyor. Eğer dişlerin sırası düzgünse yalnızca beyazlatma gerçekleştirilebiliyor. Diş estetiğini bozan eksikler veya eğrilikler varsa implant veya köprü ile tamamlanıyor. Hastanın seçimine göre metal destekli veya zirkonyum alt yapılı, cam seramik uygulamalar seçiliyor. Diastema kapatma ile dişler kesilmeden boşluklar kapatılabiliyor. Diş etlerinde problemler veya hizasız görünüm varsa toparlanıyor. Kırık dişler kompozit restorasyon ile onarılıyor. Son olarak gerek görülürse gülüş estetiğini sağlayacak botoks veya dolgu işlemleri yapılabiliyor. Yapılacak her işlem için hastanın onayı alınırken, süreç içinde de hasta anbean bilgilendiriliyor. 

Toplu olarak gülüş tasarımı adı altında kategorize edilen Hollywood diş estetiği, hem kadın hem de erkekleri etkileyici gülüşlere kavuşturuyor. Hem diş hekimlerinin hem estetisyen ve ortodonti uzmanlarının bir arada çalıştığı gülüş tasarımı bembeyaz, simetrik ve sağlıklı gülüşlerin sırrı oluyor. Hollywood'dan başlayan mükemmel gülüş akımı sokaklara taşıyor. Siz de yüzünüze en uygun mükemmel gülüşe sahip olmak için Hollywood smile hakkında Estetik Diş Hekimi Özlem Ersözden detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Minepol
blog

Ağız ve Diş Tedavileri
ile ilgili yenilikçi bilgiler, püf noktalar, bakım önerileri ve daha fazlası blog sayfamızda. Keşfet!

Blog sayfamızdaki tüm içerikler hasta bilgilendirme amaçlıdır.

Tüm Blog Yazıları
bize ulaşın
info@minepol.com.tr 0 (222) 220 55 55

Whatsapp :

0 (532) 475 08 17

Çalışma Saatleri

Haftanın Her Günü

Sabah 09:00

Akşam 22:00

adres

İsmet İnönü 1.Cad. No:102D
Tepebaşı / Eskişehir

Harita Göster
bizi sosyal medyada takip edin
sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız

bilgi almak istediğiniz konular

  • pedodonti
  • ortodonti
  • estetik diş hekimliği
  • endodonti
  • dental implant
  • diş protezi
  • dental görüntüleme
  • çene eklemi
  • ağız kokusu
  • diğer
RANDEVU AL
WHATSAPP