online randevu formu

Eskişehir Dental Turizm

Türkiye, özellikle diş hekimliği alanında avrupa’da en fazla tercih edilen sağlık turizmi ülkeleri arasında yer almaktadır.

Eskişehir Dental Turizm | Minepol

Eskişehir’e yurt içinden ve yurt dışından gelen hastalarımıza Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak son teknoloji cihaz kullanarak, son derece kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktayız. Kaliteden asla ödün vermeden hizmet sağladığımız diş polikliniğimiz yurt dışı fiyatlarına göre çok daha uygun maliyetli tedavi hizmeti sağlamaktadır. Siz değerli hastalarımız için kliniğimizde hijyene de oldukça önem vermekteyiz. Aynı zamanda kliniğimizde uzman hekim kadromuz ve profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz.

Tarihi çok eskilere dayanan Eskişehir, Türkiye’nin sürekli gelişen ve en gelişmiş çağdaş kentlerinden biridir. Zengin kültürü, tertemiz caddeleri, porsuk çayı, kaplıcaları ve yeşillikleri ile uygar bir yaşam şehridir. Oldukça modern bir şehir olan Eskişehir caddeleri, evleriyle adeta nostaljik Avrupa görüntüsünü yansıtıyor. Kaplıcaları ile de termal turizmin gelişmesine katkı sağlıyor. Bunların yanı sıra Eskişehir oldukça güvenli bir şehirdir. Eskişehir 2022 yılında dünyanın en güvenli 10. şehri seçilmiştir. Eskişehir’de diş tedavinizi yaptırırken bir yandan da Eskişehir’in tarihi ve doğal güzelliklerini güven içerisinde gezerek görebilirsiniz.

Eskişehir'de Ağız ve Diş Sağlığı Turizmi

Türkiye’nin gelişmiş ve gelişmeye devam eden şehirleri arasında yer alan Eskişehir, Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde uzman hekim kadrosuyla en kaliteli diş hizmetini vermektedir. Tüm diş tedavi hizmetleri bulunan Minepol Ağız ve Diş Polikliniğimizde son teknoloji cihazlar kullanılmaktadır. Eskişehir’de ağız ve diş sağlığı tedavisi sırasında Avrupai aurasıyla Eskişehir ilinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Eskişehir Gezilecek Yerler

Frig Vadisi

Frig vadisi, Eskişehir, Afyon, Kütahya üçgeni arasında kalan 3000. yıl önce Frigyalıların kayalara evler, kaleler ve anıtlar oyularak kurduğu muazzam bir coğrafya ve medeniyettir. Oldukça etkileyici bir doğaya sahip Frig Vadisi’ni Eskişehir seyahatinde mutlaka görmelisiniz.

Midas Anıtı (Yazılıkaya)

Midas anıtı diğer adıyla yazılıkaya Midas şehri platosunun kuzeyinde yer alan oldukça görkemli bir kaya kütlesi üzerinde yer alır. Yüksekliği 17 metre olan Midas Anıtı MÖ. 600’lerde yapılmıştır. Eskişehir’in en bilinen ve en eski tarihi yapısı olan Midas Anıtı’nı mutlaka görmelisiniz.

Odunpazarı Evleri

Odunpazarı evleri, rengarenk tarihi eski evleri, camileri ve müzeleri ile Eskişehir’in en turistik noktalarından biridir. Geçmişe güzel bir yolculuk yapmak isterseniz Odunpazarı Evlerinin tarih kokan sokaklarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Odunpazarı Modern Müze

Odunpazarı Modern Müze (OMM) asrın en iyi 25 müzesi arasında yer almaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi Eskişehir’in odunpazarı semtinde yer almaktadır. OMM, hem yurt içinden hem de yurt dışından yüzlerce turist ağırlamaktadır. İngiltre’de düzenlenen Avrupa Yılın Müzesi Ödülleri kapsamında “Özel Takdir” ödülünün sahibi oldu. Sanatseverler tarafından özel ilgi gören bu müzeyi mutlaka Eskişehir seyahat rotanıza eklemelisiniz.

Eti Arkeoloji Müzesi

1945 yılında Eskişehir il ve ilçelerinden toplanan taşınır kültür varlıkları Eskişehir Alaaddin Camii'ndeki bir depoya taşınmıştır. 1966 yılında ise Kurşunlu Camii Külliyesinde Eskişehir Müze Müdürlüğü resmen kurularak sergiye açılmıştır. 1974 yılında ise yeni binasında hizmete açılan müze de mermer heykel ve heykelcikler, mimari parçalar, steller, pişmiş toprak günlük kullanım kapları, idoller, cam kaplar ve boncuklar, metal kap ve silahlar, takılar, sikkeler sergilenmektedir.

Eskişehir Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı

Eskişehir’e gelindiği zaman mutlaka gidilmesi gereken yerler arasında görkemli masal şatosuyla ünlü Sazova Parkı vardır. Öncelikle parkın tam ortasında bir gölet bulunmaktadır. Yemyeşil doğasıyla masal şatosunun yanı sıra korsan gemisi de bulunan Sazova Bilim, Kültür ve Sanat parkında Su Altı Dünyası, Hayvanat Bahçesi, Sabancı Uzay Evi, Bilim Deney Merkezi ve eşsiz doğasıyla japon bahçesi bulunmaktadır. 

Adalar Porsuk Çayı Gondol Keyfi

Adalar şehrin merkezinde yer alan ve her köprüsünün farklı renkleriyle şehri ikiye ayıran porsuk çayı ile Eskişehir’e adeta Venedik havası katıyor. Adalar porsuk çayı yolunda ister yürüyüş yapın isterseniz gondol ya da bot ile porsuk çayını turlamanın keyfini çıkarın.

Kent Park

Yemyeşil doğası, göleti ve yapay plajı ile geniş bir alana yayılan Kent Parkı Eskişehir gezinize mutlaka eklemelisiniz. Açık yüzme havuzu, çocuk parkları, yemek yeme alanları ve at çiftliği ile Kent Park’ta oldukça keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kanlı Kavak Parkı

Eskişehir’in en güzel porsuk manzaralarına sahip Kanlı Kavak Parkı yemyeşil doğasıyla nefes almanızı ve huzuru hissetmenizi sağlayacak. Avrupa’nın bir şehrinde bulunuyorsunuz havası veren bu parkı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

 

 

Minepol
blog

Ağız ve Diş Tedavileri
ile ilgili yenilikçi bilgiler, püf noktalar, bakım önerileri ve daha fazlası blog sayfamızda. Keşfet!

Blog sayfamızdaki tüm içerikler hasta bilgilendirme amaçlıdır.

Tüm Blog Yazıları
bize ulaşın
info@minepol.com.tr 0 (222) 220 55 55

Whatsapp :

0 (532) 475 08 17

Çalışma Saatleri

Haftanın Her Günü

Sabah 09:00

Akşam 22:00

adres

İsmet İnönü 1.Cad. No:102D
Tepebaşı / Eskişehir

Harita Göster
bizi sosyal medyada takip edin
sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız

bilgi almak istediğiniz konular

  • pedodonti
  • ortodonti
  • estetik diş hekimliği
  • endodonti
  • dental implant
  • diş protezi
  • dental görüntüleme
  • çene eklemi
  • ağız kokusu
  • diğer
RANDEVU AL
WHATSAPP