online randevu formu

Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

Dişlerdeki şekil bozuklukları ve lekelenmeler kişilerin günlük hayatlarını olumsuz etkilemektedir. göze hoş görünen ve gülüşü güzel kılan dişler pozitif etki yaratarak kişilerin daha mutlu ve başarılı olmalarında katkıda bulunur.

Diş Estetiği Nasıl Yapılır? | Minepol

Diş Estetiği Nedir?
Dişlerdeki şekil bozuklukları ve lekelenmeler kişilerin günlük hayatlarını olumsuz etkilemektedir. Göze hoş görünen ve gülüşü güzel kılan dişler pozitif etki yaratarak kişilerin daha mutlu ve başarılı olmalarında katkıda bulunur. Dişlerdeki çapraşıklık, dişler arasındaki geniş boşluklar, rengi koyulaşmış dişler ve diş eti problemleri hem ağız ve diş sağlığınızı hem de dişlerin estetik açıdan görünümünü olumsuz etkiler. Bu sorunların çözümü için uzman bir diş hekimi tarafından size özel diş estetiği yöntemi ile istediğiniz görünüme kavuşabilir ve daha sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz.


Diş Estetiği Nasıl Yapılır?
Diş estetiği, diş ve diş etinin yeniden şekillendirilmesidir. Gülüşünüzün güzelliğine ve ağız ve diş sağlığınıza olumlu etkide bulunur. Diş estetiği için birbirinden farklı işlemler yapılır. Bu işlemleri başlıca şöyle sıralayabiliriz.


● Diş beyazlatma
● Estetik Kaplamalar
● Yaprak Porselen (Laminate Veneer)
● Bonding (Kompozit Lamina)
● Ortodonti, Şeffaf Plak
● Zirkonyum Kaplamalar
● Diş eti uygulamaları
● Ağız ve Dudak yapısıyla ilgili işlemler
● Diş seviyeleme
● Diş eti seviyeleme
● Ağız ve yüz yapısı arasındaki ilişki, diş estetiğinde yapılan uygulamalar
arasındadır.


Diş estetiği için gerçekleştirilen bu uygulamalar ile ağız ve diş arasındaki uyum sağlanmış olur. Diş estetiğindeki amaç kişinin beklentisine uygun bir gülüş oluşturmaktır. Diş ve diş eti arasındaki düzensizlikler ortadan kaldırılır. Diş estetiği işlemi ağrısız ve sonucu oldukça etkilidir. Hekiminizin size uygun tedavi yöntemleri ile sağlıklı ve güzel gülüşlere sahip olabilirsiniz.


Ön Diş Estetiği Nedir?
Ön diş estetiği, ön dişlerin aralıklı olması, eksik olması veya eğri olması, lekelenme ve çürük gibi sebeplerden dolayı oluşan yapısal bozuklukların düzeltildiği bir tedavi yöntemidir. Ön diş estetiği gülüş tasarımının iyileştirilmesinde ve hastanın kendisini daha iyi ve özgüvenli hissetmesine yardımcı olur.

Diş Estetiği Öncesi ve Sonrası
Eskişehir diş estetiğinde amaç kişinin istediği gülüşe sahip olmasını sağlamaktır. Bu nedenle diş estetiği uygulaması, sadece sağlıklı dişlere yapılmaktadır. Dişlerinin görünümünden memnun olmayan ve daha sağlıklı ve estetik gülüş isteyen herkes diş estetiği yaptırabilir. Diş estetiğinden önce var olan boşluklar, lekeler, çapraşıklıklar diş estetiğinden sonra ortadan kaldırılır. Doğru hizalanmış ve aynı renk dişler sayesinde kişiye güzel bir gülüş kazandırılır.


2022 Diş Estetiği ve Diş Eti Estetiği Fiyatları
Diş ve diş eti estetiği fiyatları belirlenirken uygulanacak olan işleme, kullanılacak malzemelere ve bu malzemelerin kalitelerine, dişlerin estetik önceki durumuna, rengine ve tedaviye harcanan zamana göre değişiklik göstermektedir. Eskişehir Minepol ağız ve diş polikliniğimizden kanal tedavisi randevusu alarak uzman hekimlerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bu yazı Eskişehir Ağız ve Diş Polikliniği Minepol tarafından hastaları bilgilendirme amacı ile yazılmıştır.

Minepol
blog

Ağız ve Diş Tedavileri
ile ilgili yenilikçi bilgiler, püf noktalar, bakım önerileri ve daha fazlası blog sayfamızda. Keşfet!

Blog sayfamızdaki tüm içerikler hasta bilgilendirme amaçlıdır.

Tüm Blog Yazıları
bize ulaşın
info@minepol.com.tr 0 (222) 220 55 55

Whatsapp :

0 (532) 475 08 17

Çalışma Saatleri

Haftanın Her Günü

Sabah 09:00

Akşam 22:00

adres

İsmet İnönü 1.Cad. No:102D
Tepebaşı / Eskişehir

Harita Göster
bizi sosyal medyada takip edin
sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız

bilgi almak istediğiniz konular

  • pedodonti
  • ortodonti
  • estetik diş hekimliği
  • endodonti
  • dental implant
  • diş protezi
  • dental görüntüleme
  • çene eklemi
  • ağız kokusu
  • diğer
RANDEVU AL
WHATSAPP